Search This Blog

Mar 30, 2010

nothing much from me.


oh okay.dah lama giler kan x update blogni?tak tahu mengapa..cuma malas rasanya?
bile bukak je blog ni rase cam nak tulis sumthing tp..tibe je cam blank.
haha.maybe sbb aku nih jenis pemndam kot?ha.ha.ha.:D.
oklah start skarang aku rasalah nak post benda2 yg x bkaitan dgn diri aku.
benda2 yg knowledgeble(=btolkah eja?ah ha.hentam ja. At least boleh kite mnmbahkan ilmu pada mereka yg tidak tahu.kita kan kena saling pesan berpesan.kan?dan juga aku nak pesan unutk diri sndiri jugak.well,aku bukan manusia sempurna,cuma berusaha untuk memajukan diri dari semasa ke semasa.
Dan juga,post2 aku lpas nih ader jugak lah kot terselit2 puisi2 aku yg x berapa nak bagus tuh.ermm.x yah lah kate puisi,maybe just luahan perasaan melalui tulisan mirip "puisi".alah,skaliskala bajet diri ini puitis apa salah?.oklah.wait for d newest post!
~annyong hi kyeseyo

1 comment:

Miss Sunshine said...

mayo... tulis je la ape yg berlaku dlm hidup ko.. cerita yg menarik dan diluar jangkaan!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...