Search This Blog

Oct 27, 2010

Before Final 1st sem~~

ok ini adalah koleksi "microfiche" drpd "microfilm" aku untuk tatapan anda sume.(microfiche and microfilm tu anda boleh google sendiri ye?WLAN di beting "highland" nih agak romnatic buat masa sekarang utk sy meng"link"kan mereka..terimakasih.:))

BEFORE OUR 1ST SEM FINAL EXAM:-)



cikLiya,cikQayyah dan cikAku.
cikLiya dan cik Aku..eh,cikMila pon ada ke?-___-"
PapaKun dlm bus OTW ke Bandarayametropolitan BAHAU !:D.
*act aku,cikEcah ,cikLiya dan cikMila telah ke bahau tepat hari jumaat 23 oct yg lalu.hehe;p
*sdg menikmati pemandangan ladang yang "Indahhhhh"*
*25 oct,jam 6.30pm..bukit tepi SM-1.*HOHOHO.jumpa si ______ !yekkk.;p*
*kami kami sebahagian puteri MIC1A3(huu.1A3 dalam kenangan..)
*erkk,hiraukan mukaku yg "chantique" itu.;*
*cikLiya mencari ulat(aku rase lah);p*
*cikQayyah excited lebih naek bukit.:P*
*jeng jeng jeng !
*gambar dua "entiti" yang x berapa nak aneh lagi tidak mengancam kaki dan limpa anda ;D*



JUST ENJOYYY THE SHOWWW!

-salam
evasofea.

2 comments:

melle. said...

enjoy enjoy dulu kan before exam

evasofea (bukan nama sebenar) said...

melle,
enjoy enjoy b4 exam,
nangis nangis masa exam !haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...