Search This Blog

Apr 18, 2010

kamu,kamu ingat kami lagi tak??

WARNING!
.DITULIS DLM KEADAAN PENULIS YG SDG KERINDUAN.
AMARAN!



kenapalah aku duk tgk profile dier slalu?tp,aku x add pun.pdhl,dah lmer aku crik dier.
terima kasih Nb.Sy(x pyhlah taw sapo;D) suggestkn dier untuk aku.hahaha.
i'm really trully manly happy but i'm afraid.uhh!
ego kah aku x nk add dier dulu?hahaha.taktak!
cuma TAKUT.
cuma KHUATIR.
ahh!tak tahu tak tahu.tp,slalu aku pegi profile dier,tgk muka dier yg dah lmer x nmpk tuh.(dah lah tersenyum leborr.haa~:])
"kau masihh sepertii dulluu..huuhu"(lagu ape aku dah lupa.tp,cm lagu flop poppy.korg pnh dgr x?;p)
yeah!that face.that smile.
still the same,last time i saw u,7 years ago.
like the first time we met,10 years ago.(mmg ader lah yg brubah.haha.tp,aku ingt lgi muka kamu mmg same lgi skrg.)
and now,we're 18.
ouh,nope,kamu dah 18,kami belum lgi.:)





kamu kamu ingat kami lagi tak?:"'(

-salam
evasofea.

5 comments:

syahidah fazil said...

aduh may0...add jer dya may0..
jgn jd cm aku..mlepas kot..hahaha

Miss Sunshine said...

erm, first love ker mayo?? hehehe.. ak kenal ke x org 2?? tp bukan Mr. I kan???

evasofea (bukan nama sebenar) said...

sydah:sapelahh kau dier nk ingt weyhh..dier ingat ker x kt aku nihh..ermm.:(

edy:xlah.mr.i tuh maen2 jer.
ygnih aku knal tyme djh 2 lgi.aku jumpa mr.i form bper..
ko msuk tudm tyme djh 6 kan?ko x knal lah kot.dier pindah tyme djh 5.

evasofea (bukan nama sebenar) said...

eh syidah bukan kau.*aku weyh.;p

.jasz. said...

ehem2.mayo ade crush!!!!!
lagu crush sedang bermain di fikiran jus carrrot :P :P [david archuletta-crush]

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...